Personaliteti shembullor Hz. Muhammed Mustafa / Emsalsiz Örnek Sahsiyet

Artikelnummer
NEW-110
Hersteller
Erkam Yayinlari
Inhalt
1 Stück

4,00 (Grundpreis: 4,00 €/Stück)

inkl. 7 % MwSt. zzgl. Versandkosten


Sofort versandfertig, Lieferzeit 48h


Personaliteti shembullor Hz. Muhammed Mustafa

     Pasi mëse njëqind e njëzet e katër mijë profetë dhe rrjedhat e panumërta të shfaqjeve hyjnore tek ta, të ardhur në gjendje ngopjeje maksimale si të ishin re të begata prilli, janë zbrazur detyrimisht në dheun-zemër të njerëzimit dhe vargu i profetëve si tufë shkëndijash orientimi të begatë është bërë, në personin e çdo profeti, pothuaj si para-lajmërim i gëzuar pranveror i shfaqjes së Hz. Muhammed Mustafait (s.a.s.) të dërguar si mëshirë për botët… Kështu, Periudha e Mekës e atij dielli të amshuar i cili e nderoi botën si drita e amshuar e të gjithë profetëve dhe e njerëzimit, për t i bleruar degët e thara nga mohimi dhe herezia, me anë të burimeve të besimit dhe të vërtetës, si dhe për ta pjekur frutin njerëzor si aguridhe si pasojë e egoizmit, padrejtësisë dhe dhunës, me anë të vlerave shpirtërore dhe Dritës Muhammediane.


Osman Nuri Topbash

19,5cm x 13,5cm
182 Pages

Es ist noch keine Bewertung für Personaliteti shembullor Hz. Muhammed Mustafa / Emsalsiz Örnek Sahsiyet abgegeben worden.
Artikel bewerten
1
1
Name Kommentar Sicherheitscode Captchar Image
Nach oben