Abëcëja e Kur'anit / Elif Ba

Artikelnummer
NEW-108
Hersteller
Erkam Yayinlari
Inhalt
1 Stück

2,00 (Grundpreis: 2,00 €/Stück)

inkl. 7 % MwSt. zzgl. Versandkosten


Sofort versandfertig, Lieferzeit 48h


Abëcëja e Kur'anit

     Abëcëja e Kuranit është  përgatitur në mënyrë të thjeshtë për të ndihmuar, nxënësit të lexojë rrjedhshëm dhe të përvetësojë mirë leximin e Kur’anit për një kohë të shkurtër. Abëcëja e Kuranit e ndarë në dy etapa. Etapa e parë konsiston në mësimin e shkronjave arabe, lidhjet e tyre në fjali, përdorimin e zanoreve dhe leximin e fjalëve dhe fjalive të ndryshme kur’anore, duke filluar nga më të lehtat e deri tek më të vështirat kurse etapa e dytë konsiton në mësimin përmedësh të sureve të shkurtëra të Kuranit që lexohen gjatë namazazit dhe lutjëve të shkurtëra.
23,5cm x 16,5cm

Es ist noch keine Bewertung für Abëcëja e Kur'anit / Elif Ba abgegeben worden.
Artikel bewerten
1
1
Name Kommentar Sicherheitscode Captchar Image
Nach oben